top of page
Ons bedrijf: Over ons

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Riezebos is een middelgroot bouwbedrijf dat opereert in onze regio. Onze vakmannen zijn allround timmerlieden en metselaars met veel ervaring. Met deze mix aan disciplines zijn wij goed in staat om de diverse bouwprojecten goed te verwezenlijken en compleet af te ronden. Al onze vakmannen komen uit deze regio en spreken de taal van onze opdrachtgevers.

 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en het RTC (Regionaal Techniek Centrum) in Nieuwleusen en Hardenberg. Vanuit deze 2 organisaties bieden wij leerlingen om mooie plek om het vak te leren. Deze leerlingen worden bijgestaan door onze leermeester die ze de fijne kneepjes van het vak leert. Ook zijn wij Bouwgarant Aannemer en lid van Bouwend Nederland.

20210702_Riezebos-121.jpg
ONSTEAM.jpg
Huub Braam aannemersbedrijf Riezebos.jpg

Over Huub Braam

Mijn naam is Huub Braam en ik ben de trotse directeur eigenaar van Aannemersbedrijf Riezebos. Samen met mijn collega’s realiseren wij aan de lopende band mooie bouwprojecten in onze regio.

Zelf heb ik ruim 20 jaar ervaring in de bouw. In mijn carrière heb ik meerdere functies bekleed waaronder timmerman, werkvoorbereider, projectleider en nu eigenaar van het mooiste bouwbedrijf in Dalfsen. In de avonduren heb ik mijn theoretische kennis bijgespijkerd en daardoor ben ik in het bezit van een Aannemersdiploma en heb de opleiding Bedrijfskunde voor de bouw doorlopen.

Met al deze kennis en ervaring zijn wij in staat u zo goed mogelijk te helpen met uw voorgenomen bouwwensen. 

Heeft u plannen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Huub Braam, directeur

Naast dat wij jonge vakmannen begeleiden bij hun school en/of stage dragen wij de volgende verenigingen en instellingen een warm hart toe

5.png
Unknown.png
13.png
7.png
ambachtelijke-vechtdal-brouwerij.jpeg
4.png
open-graph.png
12.png
10.png

Maatschappelijk betrokken

Onze expertises

Bij aannemersbedrijf Riezebos leveren wij met trots uitstekend vakmanschap, een persoonlijke aanpak en het vermogen om resultaten van topkwaliteit te leveren. 

Wil u met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op!
Aannemersbedrijf Riezebos op social media
bottom of page