top of page

Nieuwbouw

Wij bouwen nieuw: geheel aangepast aan uw wensen! 

Met het bouwen van woningen hebben wij jarenlange ervaring. Wij werken samen met vaste partners om uw wensen te verwezenlijken. Klanten geven aan dat wij helder communiceren en onze afspraken nakomen.

Nieuwbouw bij Riezebos aannemersbedrijf

Waar de ene aannemer zich specialiseert in een standaard vrijstaande woning of 2-onder-1 kapper voelen wij ons comfortabel bij een uitdagender en minder repeterend ontwerp. Samen kunnen wij kijken welke architect goed bij uw wensen past en aan de hand hiervan kunnen wij de plannen verder uitwerken.

In het gehele proces doorlopen wij een aantal stappen: ontwerpfase, prijsvorming, vergunningaanvraag, materiaalkeuze moment, engineering Aannemersbedrijf Riezebos, realisatie en de oplevering.

Bij het doorlopen van de bovengenoemde stappen heeft u een vast aanspreekpunt waardoor de lijnen kort zijn.

Aannemersbedrijf Riezebos is in staat uw plannen vanaf de tekentafel te vertalen naar een duurzame woning waarin u veel woongenot gaat beleveren.

 

Kort om, heeft u een uitdagend plan en zoekt u een professionele aannemer? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Passie voor
nieuwbouw

Bij aannemersbedrijf Riezebos leveren wij met trots uitstekend vakmanschap, een persoonlijke aanpak en het vermogen om resultaten van topkwaliteit te leveren. 

REHABILITATIE WOONBOERDERIJ.jpg
RIETMANSWEG (2).jpg
VAN LENTESTRAAT (2).jpg
Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw verbouwing
Aannemersbedrijf Riezebos op social media
bottom of page