top of page
verduurzamen uw bezit.jpg

Het verduurzamen van uw bezit

De beste energiebesparende maatregelen zijn niet altijd en overal toepasbaar. Dit hangt onder meer af van de bouwkundige staat van uw woning en de mate van isolatie in de huidige toestand. Daarnaast is het budget ook bepalend voor de uiteindelijke mogelijkheden.

Aannemersbedrijf Riezebos kan u hierin adviseren en meedenken in praktisch uitvoerbare en betaalbare oplossing. Wij zijn in staat uw gehele woning te verbeteren maar ook een eenvoudiger klussen zoals het vervangen van een dakraam voeren wij graag voor u uit. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Verduurzaming bij aannemersbedrijf Riezebos

In Nederland is de warmte van de zon onvoldoende om in de winter onze kamer een temperatuur van 20 graden te geven. Je hebt dus verwarming nodig. In een doorsnee woning gaat 50% van het energiegebruik naar verwarming. Het grootste deel hiervan verdwijnt door muren, ramen, dak, vloeren, kieren en naden naar buiten. Dit brengt hoge energierekeningen en extra milieubelasting met zich mee.

Isoleren vermindert niet alleen het energieverbruik, maar verbetert ook uw wooncomfort en gevoeligheden voor condens. Andere redenen om te isoleren is het besef dat de energievoorraden wereldwijd beperkt zijn. Bronnen raken in de toekomst uitgeput. Schaarste en grotere vraag betekenen automatisch hogere energie rekeningen in de toekomst.

Passie voor duurzaam

Bij aannemersbedrijf Riezebos leveren wij met trots uitstekend vakmanschap, een persoonlijke aanpak en het vermogen om resultaten van topkwaliteit te leveren. 

REHABILITATIE WOONBOERDERIJ.jpg
RIETMANSWEG (2).jpg
VAN LENTESTRAAT (2).jpg
Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw verbouwing
Aannemersbedrijf Riezebos op social media
bottom of page