top of page

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden is de AVA 2013, herzien december 2014 van toepassing.

U kunt bijgaand bestaand downloaden om de algemene voorwaarden in te zien.

Bouwgarant

Aannemersbedrijf Riezebos is aangesloten bij Bouwgarant.

Zorgeloos (ver)bouwen met BouwGarant.

Kiezen voor met een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij jouw bouw-,  verbouw- of renovatieproject. Dit zijn de zekerheden van BouwGarant:

Diploma’s & verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Als je een BouwGarant-aannemer inschakelt, ben je er zeker van dat je werkt met een ervaren vakman die zijn zaken op orde heeft.

Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen

Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moet een bouwbedrijf aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe hij meer- en minderwerk berekent en zijn werkwijze bij oplevering. Ook zaken als de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Als de aannemer het BouwGarant-keurmerk eenmaal heeft, wordt hij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Aantoonbare ervaring

Een BouwGarant-aannemer moet aantonen dat hij ervaring heeft in de bouw. Hij moet minimaal twee jaar actief zijn als aannemingsbedrijf en onder de activiteit ‘hoofdaannemingsbedrijf in de bouwnijverheid’ ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Zo weet je zeker dat de aannemer jou goed kan adviseren en het werk naar behoren uitvoert.

Duidelijke afspraken

Een BouwGarant-aannemer maakt duidelijke afspraken en zet die voor jou op papier. Die afspraken gelden niet alleen voor de offerte, maar voor het hele traject tot en met de oplevering. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

De BouwGarant-klachtenregeling

Mocht er toch iets misgaan tijdens de bouw en je komt zelf met jouw aannemer niet tot een oplossing, dan biedt de klachtenregeling van BouwGarant uitkomst. We doen er alles aan om samen met jou en jouw aannemer tot een oplossing te komen.

BouwGarant-garantie voor extra zekerheid

Als je een BouwGarant-garantie afsluit, kun je rekenen op extra zekerheid, bijvoorbeeld bij faillissement van jouw aannemer. Het bouwproject wordt dan toch voltooid. Er is een Nieuwbouwgarantie, een Verbouwgarantie en een Transformatiegarantie.

bottom of page