Stappenplan

Het gaat beginnen!

Stap 3

Voordat we daadwerkelijk op de bouwlocatie beginnen, hebben we al heel wat werk verricht! We kopen de juiste materialen in, treffen voorbereidingen en maken de uitvoeringsplanning inclusief onderaannemers afgestemd op de specifieke werkzaamheden Je krijgt van ons de hele planning zwart op wit. Zo weet je wat er gaat gebeuren.

Als we op de bouwlocatie van start gaan, maak je kennis met onze vaklieden, de timmerlieden en medewerkers die de klus gaan klaren. Een goede communicatie vinden we erg belangrijk. Iedere week is er een vast contactmoment (werkbespreking of bouwvergadering). We bespreken de voortgang van het project en je kunt al je vragen stellen.

 

Stap 4

Oplevering en nazorg     

Het werk is gereed. Het project wordt opgeleverd. Een feestelijk moment! We lopen samen het werk na en als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je die uiteraard kwijt. Als alles naar wens is afgerond ontvang je de laatste afrekening met hierop de totale verbouwingskosten.
Na ongeveer twee maanden nemen we contact op om te checken of alles helemaal naar wens is. En is er nog iets? We regelen het graag voor je.

 

Meer weten?  bel ons of stuur een bericht :  Contact